Home  ::  About us  ::  Registration  ::  Programs  ::  Calendar  ::  News & Links  ::  Contact us

Programs

Draft 2018-2019 Class Schedule (subject to change)

Saturday

Time

Class

Duration

11:30am-12:00pm

Pre-Primary (ages 1-3)

30 minutes

12:00pm-12:45pm

Primary (ages 3-5)

45 minutes

9:30am-10:30am

Beginner (ages 8+)

60 minutes

10:30am-11:30am

Junior 1

60 minutes

9:00am-10:15am

Junior 2

75 minutes

10:15am-11:45am

Junior 3

90 minutes

9:00am-10:30am

Advanced 1

90 minutes

9:00am-10:30am

Advanced 2

90 minutes

12:00pm-1:30pm

Adults 1 (new and returning)

60 minutes

 

Week Nights

Tuesday

6:15pm-7:45pm

Senior 1

90 minutes

Wednesday

6:00pm-7:30pm

Junior Competitive

90 minutes

7:30pm-9:00pm

Adults 2

90 minutes

Thursday

6:00pm-7:30pm

Adults 3

90 minutes

6:15pm-7:45pm

Senior 1

90 minutes

7:45pm-9:00pm

Premier

75 minutes

 

 

 

Last updated: 2018-07-21

 

Telephone: 613-733-2206